Echipa media: viziune & implicare

Care este viziunea noastră în câteva cuvinte?

 

Vrem să fim slujitorii celor ce slujesc ca să devenim un multiplicator de forță pentru mărturia creștină.

 

Altfel spus, să folosim tehnologia și priceperea noastră pentru a-i ajuta pe cântăreți, apologeți, vorbitori, lucrători sociali, educatori etc. să poată avea cel mai mare impact posibil în domeniul în care i-a chemat Dumnezeu să depună mărturie.

 

Vrei să te implici?

Multiplicator de forță pentru mărturia creștină

Când ne uităm în trecut la înaintașii noștri vedem o Biserica activă. O biserică cu un puternic impact social și cultural. Întotdeauna gata să afirme și să apere adevărul fără ezitare. Dar întotdeauna o biserică adaptată la tehnologiile de comunicare specifice vremii sale.

 

Biserica creștină s-a adaptat de-a lungul lungii sale istorii la foarte multe provocări, adesea fiind chiar pionieri în adopția unor noi tehnologii. Exemple ne stau utilizarea pe scară largă a cuvântului scris în epistole sau, spre exemplu, trecerea de la cărți scrise sub formă de sul, la cărți scrise sub formă de codex – foi legate împreună.

 

Azi nu mai folosim tablete de ceară și pergamente. Scriem și citim din ce în ce mai mult în mediul digital. Munca laborioasă a celor din vechime a ajuns pe tabletele și telefoanele noastre. Metodele de păstrare și diseminare a mesajului creștin implică astăzi un instrumentar foarte diferit față de cel din trecut. Avem același scop, dar folosim camere video, microfoane, calculatoare, rețele. Mai mult decât în orice altă epocă, astăzi, prin platformele de comunicare moderne, chiar putem ajunge până la marginile pământului.

Vreau să le spun și altora despre viziunea echipei media!

Donează & susține echipa media a bisericii Iris

Pagina noastră găzduiește și o campanie de strângere de fonduri în vederea sprijinirii echipei media a bisericii Iris și a infrastructurii tehnice pe care o utilizează.

Ținta campaniei: 10.000 EUR

Până la această dată s-au adunat:

10000
6569.12

Campanie activă timp de:

Vreau să contribui financiar

Sau scanează codul QR cu telefonul mobil pentru a face donații prin PayPal:

Susține lucrarea media a bisericii Iris

Donează în conturile bisericii Iris

Vă rugăm să specificați la detaliile plății „Echipa media”.

 

LEI – IBAN: RO45BTRL01301205J17700XX

USD – IBAN: RO69BTRL01302205J17700XX

EUR – IBAN: RO20BTRL01304205J17700XX 

GBP – IBAN: RO97BTRLGBPCRT00J1770002

Banca Transilvania, sucursala Cluj, str. G. Baritiu nr.8, Cluj-Napoca

Cod SWIFT: BTRLRO22

Biserica Creştină Baptistă nr.3

Cluj-Napoca, str. Sobarilor nr.11-15, cod postal 400270

Cod fiscal: 4722447

Vreau să mă implic

Avem nevoie de oameni și de o infrastructură bună, care sa ne permită producții audio-video la cea mai înaltă calitate. Un sistem stabil pentru transmisiile live din cadrul bisericii, precum și un sistem de arhivare a conținutului produs nu cu puțină trudă.

 

Și la ce bun să avem aceste instrumente dacă nu e nimeni sa le mânuiască?

 

Iată de ce avem nevoie de oameni pregătiți și dedicați care să se implice în angrenajul acestei echipe de slujitori ai slujitorilor. Regie, video, sunet, foto, design, editare, ilustrație, animație, precum și o zonă editorială unde să se nască proiecte creative și campanii cu impact pentru oricare dintre lucrările încredințate comunității noastre.